Tinley gedragstherapie voor dieren

Ik ben Marieke van der Burgt, gediplomeerd instructeur en gedragstherapeut voor honden, katten en konijnen en docent diergedrag. Ik geef u op verantwoordelijke wijze advies ‘op maat’ voor uw huisdier en uw situatie, met als doel het aanleren van nieuw gedrag, het oplossen en voorkomen van probleemgedrag. Mijn adviezen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en inzichten uit wetenschappelijke studies. Vanuit mijn gedragspraktijk in Zijtaart verzorg ik ook privélessen voor zowel pups en volwassen honden.

Sinds 2009 ben ik aangesloten bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren. Dit is een landelijk werkende organisatie, waarbij gediplomeerde en ervaren gedragstherapeuten zijn aangesloten. Zij delen allemaal de filosofie dat begrip voor het leven van het dier, zijn lichaamstaal en kennis van de leerprincipes, de basis is voor goed contact tussen mens en dier. Een filosofie die mij op het lijf geschreven is.  

Ik ben inmiddels fulltime werkzaam als gedragstherapeut. Als u verzekerd bent bij een dierverzekeraar worden de kosten, afhankelijk van uw polis, vergoed.

Image
Image
Marieke van der Burgt
Tinley-gedragstherapeut voor dieren
De Hemel 4
5465 RB Veghel

I: www.mariekevanderburgt.nl
logo zijtaart.nl