Paarden- en gezelschapsdierenpraktijk Sweenslag

Praktijk Sweenslag is een 1e en 2e lijns dierenartsenpraktijk gespecialiseerd in paarden, pony's en paardachtigen met daarnaast een 1e lijns praktijk voor honden en katten.

Met een modern, goed geoutilleerde praktijk zijn wij in staat hoge kwaliteit diergeneeskunde voor uw paard, honden en katten aan te bieden. De kernpunten van onze praktijk zijn: kwaliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid, kleinschaligheid en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Preventieve gezondheidszorg, gebitsverzorging en vruchtbaarheidsbegeleiding, maar ook het opwerken van kreupelheden, het uitvoeren van keuringen en chirurgische ingrepen maken onderdeel uit van het dienstenpakket van Praktijk Sweenslag. Behandelingen van uw trouwe viervoeter kunnen zowel aan huis als op de praktijk uitgevoerd worden. Ook bestaat de mogelijkheid om uw paard, indien nodig, bij ons op te laten nemen, zodat intensieve zorg gerealiseerd kan worden.

Het enthousiaste en ambitieuze team achter deze praktijk bestaat uit Christl van de Pol, erkend paardendierenarts,  Sanne Heesterbeek dierenarts gezelschapsdieren, ondersteund op de werkvloer door Lobke van Popering en op managementgebied door Johan van de Pol. Het team wordt compleet gemaakt door de samenwerking met een gebitsverzorger, hoefsmid, dierenfysiotherapeut en specialist chirurgie.

Image
Image
Praktijk Sweenslag
Sweenslag 20
5469 KA Erp

T: (0413) 350 443
E:  
I: www.praktijksweenslag.nl

Kijk ook op Facebook
logo zijtaart.nl