Hondenhotel De Meierij

Wij zijn Kees en Heidie Verdaasdonk en wonen sinds 2021 in het mooie Brabantse dorp Zijtaart (gemeente Veghel). Samen met onze zoon, dochter en kleinzoon.

Al meer dan 25 jaar hebben wij de passie voor het fokken met honden. Na de vele aanvragen voor vakantieopvang zijn wij dit eerst zeer kleinschalig gaan doen. Toen onze zoon enkele jaren geleden ook interesse kreeg in honden, zijn wij gaan nadenken om dit professioneel aan te pakken. Na een lange zoektocht naar de juiste locatie met pension opvang mogelijkheden is deze prachtplek in 2020 op ons pad gekomen.

We zijn een ervaren team. Kees is gediplomeerd hondentrainer en Heidie en zoon Sjak hebben de papieren honden- en kattenbesluit. Sjak is ook nog afgestudeerd paraveterinair. Dus een team met veel passie en ervaring om uw hond tijdens zijn of haar verblijf het allerbeste te geven.

Ons hondenhotel ligt in een mooie, vrije omgeving in het buitengebied van Zijtaart. Het hotel is voorzien van zeer ruime binnenverblijven, met daglicht. Aan elk binnenverblijf zit ook nog een overdekt buitenverblijf.

De binnenverblijven zijn voorzien van vloerverwarming en een luchtcirculatiesysteem om de temperatuur zo optimaal mogelijk te houden.

U kunt bij ons terecht voor: overnachting, dagopvang en wassen.
Image
Image
Hondenhotel “De Meierij”
Leinserondweg 36
5465 RV Veghel

M: (06) 223 43 037
E: 
I: www.hondenhoteldemeierij.nl

K
ijk ook op Facebook en Instagram
logo zijtaart.nl