Relax- en huidverzorging La Curna

Ik ben Patricia van Dijk-Verhallen, wij zijn in juli 2008 in Zijtaart komen wonen op het Melkveebedrijf van de Hurk.

Hier heb ik in december 2008 mijn Relax- en Huidverzorgingsalon La Curna geopend.

Mijn passie als schoonheidsspecialiste ligt vooral bij het, op een zo natuurlijk mogelijke manier, verzorgen van de huid maar eigenlijk van de hele persoon. Daarom vind ik Relax / ontspanning ook zo belangrijk. In de huidige tijd moeten we allemaal heel veel en vaak onder een bepaalde druk.

Bij mij in de salon halen we even de druk van de ketel en is er even tijd voor je zelf en voor rust. Dit kan op vele manieren bij voorbeeld tijdens een verzorgende gelaatsbehandeling of juist tijdens een heerlijke massage.

Behandelingen

Verzorgende behandelingen bestaan oa uit reinigen / verwijderen van oneffenheden en voeden van de huid, harsen van overmatige beharing, epileren en verven van  wenkbrauwen en wimpers. Dit kan in volledige behandelingen of in deelbehandelingen.

Massages

Massages zowel lichaam (oa armen, benen, rug / nek schouder) als hoofd/gezicht worden per  ½ uur  / 1 uur of 1 ½ uur gegeven combinaties en mogelijkheden worden vooraf besproken.

Alle behandelingen zijn te combineren, wensen en mogelijkheden worden vooraf besproken.


Behandeling aan huis

Mocht je om wat voor reden dan ook niet naar mijn salon kunnen komen dan kom ik graag met mijn spulletjes bij jou en geef ik de gewenste behandeling aan huis.

Nieuwsgierig geworden kijk voor de mogelijkheden op mijn website of bel / app /mail voor meer informatie.

Image
Image

Relax- en huidverzorgingsalon La Curna
Patricia van Dijk-Verhallen
Krijtenburg 14
5465 PL  Zijtaart

M: (06) 462 86 689
E:   
I: www.lacurna.vpweb.nl   

Kijk ook op onze Facebook pagina

logo zijtaart.nl