Regiotaxi Noordoost-Brabant

Wanneer u een Wmo-Regiotaxipas heeft, kunt u heel gemakkelijk een rit met de Regiotaxi bestellen. 

De regiotaxi voor Wmo-pashouders is bedoeld voor sociaal recreatieve doeleinden en mag niet gebruikt worden voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer en vaste ritten naar dagbesteding of dagbehandeling. 

In deze regio verzorgt Regiotaxi Noordoost-Brabant voor de gemeente Bernheze, Boekel, Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Meierijstad, Mill & Sint Hubert, Oss, Sint Anthonis en Uden deur tot deur vervoer voor mensen met een Wmo-indicatie.

Met de regiotaxi reist u op een eenvoudige manier binnen de regio naar bijvoorbeeld familie, het winkelcentrum of naar het station. Een avondje uit is ook mogelijk: de regiotaxi brengt u comfortabel naar uw bestemming, haalt u weer op en brengt u weer veilig thuis. Door gebruik te maken van de regiotaxi reist u zelfstandig overal naar toe, maar iemand meenemen mag ook.

De regiotaxi werkt net iets anders dan een gewone taxi. Zo mag de regiotaxi 15 minuten eerder of later dan het afgesproken tijdstip bij u aankomen en kan tijdens de rit een stukje worden omgereden om andere reizigers, waarmee u de taxi deelt, op te halen of weg te brengen. Dat maakt de regiotaxi voordeliger dan de gewone taxi.

Regiotaxi-vervoerder Munckhof Taxi B.V.

Regiotaxi-vervoerder Munckhof Taxi verzorgt het taxivervoer voor de regio Noordoost-Brabant. Hiervoor maken ze ook gebruik van diverse onderaannemers.

Kosten 2022 

- opstaptarief € 1.06 per rit
- per kilometer € 0.23

WMO pas aanvragen bij de gemeente

Heeft u een beperking en kunt u niet met de bus of ander vervoer reizen? Dan kunt u bij uw gemeente een Wmo-pas aanvragen. De consulent van de gemeente gaat dan met u in gesprek over uw mogelijkheden, beperkingen en uw vervoersbehoefte. De gemeente bepaalt uiteindelijk of u in aanmerking komt voor een Wmo-pas.
Image
Image
Regiotaxi Noordoost-Brabant
Raadhuislaan 2
5341 GM  Oss

T: (0412) 685 999
E:  
I: www.regiotaxinoordoostbrabant.nl
logo zijtaart.nl