VMG Machines & Gereedschappen

VMG staat voor Van de Ven Machines & Gereedschappen. Een familiebedrijf opgericht door de broers Joost en Koen van de Ven.

Voor alle benodigdheden voor het storten en afwerken van betonvloeren bent u bij ons op het juiste adres! We hebben beide een technische achtergrond, en ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van machines, betongereedschap en toebehoren voor betonvloeren en betonbouw.

Om het u makkelijk te maken biedt vmgshop.nl de mogelijkheid om eenvoudig en snel uw dagelijkse benodigdheden online te bestellen. Door onze ruime voorraad kunnen wij de artikelen snel leveren.

Wij vinden het erg belangrijk dat u een goed advies krijgt bij de aanschaf van uw producten. Daarom bieden wij via onze webshop slechts een klein deel uit ons ruime assortiment. Naast onze eigen producten zijn wij importeur, leverancier of dealer van grote merken zoals AB Lindec, BT, Multiquip, Whiteman, BTC, Enar, Luxtower, Rattlestick, Euro-Shatal, Kraft Tool en Curb Roller.
Daardoor bieden wij het ruimste assortiment van Nederland en lopen wij voor op het gebied van innovatie in de betonindustrie.

Naast verkoop en advies bieden wij ook andere diensten aan zoals onderhoud, reparatie en keuren van zowel machines als elektrische gereedschappen.

Wij hebben samen meer dan 35 jaar monteurs ervaring waardoor we een sterk team vormen. Zowel mechanisch als op elektrisch gebied zijn we zeer goed onderlegd waardoor bijna alles mogelijk is. Heeft u speciale werkzaamheden, wensen of maatwerk nodig? Ook dat is geen probleem en wij denken graag met u mee!  

Ook hebben wij een mooie showroom die geopend is op afspraak waar u van harte welkom bent om zelf onze producten te zien en te proberen.
Image
Image

Van de Ven Machines & Gereedschappen
Joost en Koen van de Ven
Leinserondweg 19b
5465 RV  Zijtaart

M: (06) 133 56 762 Joost
M: (06) 242 11 227 Koen
E:  
I: www.betongereedschappen.nl   

Kijk ook op onze Facebook pagina 

logo zijtaart.nl