Van Lankvelt Loonwerkersbedrijf

Per 1 juli 2024 is Loonwerkersbedrijf Van Lankvelt gestopt met alle werkzaamheden.  Van Lankvelt raadt u een van de volgende loonwerkersbedrijven aan: Van Berkel Groep uit Veghel, Verhoeven Groep uit Aarle-Rixtel als Ton van Nooijen uit Uden.

Loonwerkersbedrijf van Lankvelt was een begrip als het gaat om loonwerk! Geen wonder want zo’n 60 jaar geleden is het allemaal begonnen met met paard en wagen. In die 60 jaar hebben zij wel geleerd hoe wij ons mannetje konden staan, het paard en wagen maakten plaats voor de effectievere en efficiëntere machines, maar de bedrevenheid waarmee wij in onze beginjaren werkten is blijven bestaan.

Bij ons vond u een enthousiast team, dat in de loop van de tijd talloze agrarische problemen trotseerde, simpelweg door oplossingsgericht te denken. Wij hielden van aanpakken. Nog meer hielden wij van werken op of rondom het land! Dat was onze passie en dathebben velen van u gemerkt.  Wij waren bekend bij vele tevreden agrarische en niet agrarische bedrijven in zowel Zijtaart als daarbuiten. Maar ook bij particulieren. 

Image
Image

Loonwerkersbedrijf van Lankvelt
Zondveldstraat 10A
5465 PJ Zijtaart

T: (0413) 209 320
E:  
I: www.vanlankvelt.nl 

Kijk ook op onze Facebook pagina.

logo zijtaart.nl