Sportstudio Nin-Li

Wij staan graag voor je klaar om je te begeleiden in het kickboksen, boksen en conditie training. Ben je op zoek naar nieuwe sport? Je bent nooit te oud om te leren is ons motto! Onze begeleiding zorgt ervoor dat je altijd sport op je eigen niveau.

Boksen, Kickboksen en Conditie training

We bieden de mogelijkheid om individueel of met een maatje of in groepslessen te trainen voor boksen, kickboksen en conditietraining. Deze worden gegeven in de gymzaal van het Dorpshuis.

Personal training & coaching

Loop je een beetje vast en vind je het moeilijk om dat zelf te veranderen? Je merkt het misschien op je werk of thuis. Maar als je eerlijk bent tegen jezelf draai je een beetje op de automatische piloot… en dat voelt niet goed. Je wilt echt leven? Je echte zelf zijn? Laten we samen kijken wat er speelt, wat jou blokkeert en wat jou dus ook weer in beweging brengt. Zodat jij je echte ik terugvindt! Bewustwording van de oorzaak helpt je verder.

Massagestoel

Sportstudio Nin-Li biedt massages aan in een professionele massagestoel die gebruik maakt van diverse massagetechnieken. Je neemt plaats in de stoel met je kleding aan,, Nin-Li zorgt voor de hygiëne zodat iedereen op een veilige manier gebruik kan maken van een massage van top tot teen. Per persoon meet de stoel de lengte van het lichaam en past hier de massage op aan. De stoel heeft een warmtefunctie bij de rug zodat de spieren optimaal kunnen ontspannen. Tot slot wordt de stoel handmatig bediend en krijg je een massage op maat aangeboden.
Image
Image

Sportstudio Nin-Li
Pastoor Clercxstraat 37
5465 RE  Zijtaart

M: (06) 154 21 152 (Gerry)
M: (06) 241 37 373 (Patricia)
E:
I: www.nin-li.nl

K
ijk ook op Facebook en Instagram

logo zijtaart.nl