&N Onderwijs, Loopbaanbegeleiding en Examentraining

Hanke van der Woude en Pauline van de Venn zijn samen &N gestart. De naam &N komt van de achternaam van Pauline, van de Venn met dubbel nn. De dubbele N was de trots van de man van Pauline, Jos van de Venn, die helaas in 2012 is overleden.  &N is daarom gekozen, maar ook omdat je bij ons met veel verschillende vragen terecht kunt: op gebied van onderwijs & loopbaanbegeleiding & examentraining. Daarnaast is ‘ennuh’ iets wat we allemaal heel vaak op een dag onbewust zeggen. En wij hopen natuurlijk dat straks iedereen die dat zegt, even aan ons denkt.

Hanke werkt al 17 jaar als loopbaanadviseur. Het begeleiden van mensen -individueel en in groepen- bij het zetten van stappen in hun loopbaan, bij het kiezen van een studie- of beroepsrichting en bij het solliciteren, is haar vak. Ze is opgenomen in het NOLOC register, de beroepsvereniging voor Loopbaanadviseurs.

Pauline van de Venn heeft jarenlange ervaring in het (MBO) onderwijs, als docent maar ook als zorgregisseur, trainer, auditor en assessor.  

Wij bundelen nu onze krachten en ervaring om een breed pakket aan dienstverlening aan te bieden. Je kunt bij ons terecht met individuele vragen op gebied van loopbaan, studiekeuze, studievaardigheden en coaching maar ook voor bijvoorbeeld trainingen op gebied van soft skills, solliciteren en persoonlijke ontwikkeling. Ook examentraining zit in ons pakket. We bieden maatwerk en denken graag mee om te komen tot een passend aanbod. We werken vanuit huis (in Zijtaart en Ravenstein) en op locatie. Onze website is nog in de maak, maar je kunt ons al vinden op LinkedIn: Hanke en  Pauline

Benieuwd naar wat we doen en wie we zijn en of we iets voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact op. We plannen dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt hiervoor een email sturen of even bellen met telefoonnummer: (06) 153 70 704.

Image
Image

&N, Onderwijs, Loopbaanbegeleiding en examentraining
Hanke van der Woude
Pauline van de Venn


M: (06) 153 70 704
E: 
          

logo zijtaart.nl