Beat it Muziekeducatie

Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen bij ons terecht voor wekelijkse muzieklessen drumstel, elektronische muziekproductie, gitaar (elektrisch, akoestisch, bas), melodisch slagwerk, multi-percussion, toetsen (keyboard, piano, accordeon), ukelele en zang. Een gratis proefles en instromen is op elk moment van het jaar mogelijk.
Beat it is niet afhankelijk van subsidies, heeft geen overhead waar je aan mee betaalt, beschikt over een breed netwerk, en heeft een jong, flexibel team van docenten. Daardoor kunnen wij het volgende in de praktijk brengen:
  • Altijd gratis proefles
  • Geen jaarverplichting
  • Geen wachtlijst
  • Starten is op elk moment mogelijk
  • Scherpe tarieven (ook voor volwassenen!)
  • Directe levering instrumenten en toebehoren
  • Ook lessen op zaterdag
  • Nieuw instrumentarium
  • Korte lijnen
  • Snelle 1-op-1 contacten

Workshops

Beat it Muziekeducatie verzorgt regelmatig muziekworkshops binnen de particuliere en zakelijke markt. O.a. tijdens teambuildingsdagen, schoolfeestjes, vriendenuitjes, familiedagen, personeelsfeesten én kinderfeestjes is een enthousiasmerende muziekworkshop de verbindende factor tussen alle deelnemers.

Beat it bedient alle leeftijden en variërende groepsgroottes en denkt graag met u mee voor de meest passende muziekworkshop voor uw gezelschap. Bij u op locatie door heel Nederland of in één van onze muziekstudio’s.

Onderwijs

Beat it Muziekeducatie biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het onderwijs. Wat kan muziek inhouden? Denk o.a. aan spelend leren, componeren (creëren), improviseren, presenteren, zingen, bewegen, muzikale interactie en muzikale communicatie. Maar ook aan swingen, showen, alle trillingen in je lijf voelen en muziek maken met je omgeving (voorwerpen, gebouwen, etenswaren, enz.). De docenten van Beat it hebben ervaring met het werken vanuit De Cultuurloper. In de lessen komen de drie culturele competenties (onderzoeken, creëren en reflecteren) aan bod. Hiervoor gebruiken we verschillende werkvormen, die tevens het coöperatief werken stimuleren.

We kijken samen met de school naar de ambities en wensen. Van daaruit ontwikkelen we samen met de school een project of scholing passend bij de school, uitgaande van de kerndoelen muziek van het SLO. Meer muziek in de klas, maakt het naar school gaan voor kinderen nog leuker!

HaFa

Beat it Muziekeducatie is de specialist als het gaat om HaFa slagwerkopleidingen. Beat it kent de slagwerkwereld als geen ander en kan voor uw vereniging opleiden, adviseren, presenteren en werven. Met Beat it aan uw zijde staat u als vereniging sterker en heeft u altijd een bloeiende en goed functionerende slagwerkafdeling.

Een groot team van enthousiaste slagwerkprofessionals zet zich in voor het verzorgen van de individuele slagwerkopleidingen en het verzorgen van de instructies aan de jeugd- en slagwerkgroepen bij ruim 30 muziekverenigingen in Brabant, Gelderland en Limburg. Klik hier voor de actieve verenigingen onder leiding van Beat it Muziekeducatie.
Image
Image

Beat it Muziekeducatie
Paul Schepers
Heilig Hartplein 33a
5462 EB Veghel

M: (06) 527 16 765
E: 
I: www.beatitmuziekeducatie.nl

Volg Beat it Muziekeducatie op
TwitterFacebookLinkedIn en Instagram

logo zijtaart.nl