Zwaarbevochten overwinning VOW tegen Avesteijn

Zwaarbevochten overwinning VOW tegen Avesteijn

Een zware wedstrijd afgelopen zondag tegen de nummer twee van de ranglijst. VOW heeft alle puntjes nodig om in ieder geval niet rechtstreeks te degraderen en nacompetitie te ontlopen. Daarvoor is VOW sterk afhankelijk van Irene en Boskant en moet zelf alle resterende punten binnenhalen.

VOW stond vanaf het begin van de wedstrijd onder druk. Na een afgekeurde goal vanwege buitenspel van Avesteijn was het Bart v.d. Oever die in de 13de minuut VOW op voorsprong bracht. Avesteijn bleef druk uitoefenen en was veelvuldig voor de goal van VOW, maar dankzij onze verdediging en Niek bleef ons doel schoon. Ondanks enkele kansjes was VOW niet echt gevaarlijk Daardoor bleef de stand 1-0 en drie belangrijke punten in Zijtaart. VOW staan nu op de tiende plaats van de 14 teams in de vierde klasse G. Zoals bekend degraderen drie teams rechtstreeks en moeten nog eens drie teams via nacompetitie proberen degradatie te ontlopen. Volgende week speelt VOW thuis om half drie tegen concurrent Irene, de nummer 9 in de competitie.

Maandag 29 mei speelt VOW om 14:30 uur zijn laatste laatste reguliere wedstrijd uit tegen Essche Boys dat vandaag verassend wist te winnen van Mariahout en daardoor de 7de plaats bezet. Nog een spannend slot van de competitie.

Door de nederlaag van Avesteijn is Nijnsel kampioen geworden. Nijnsel, namens VOW; gefeliciteerd en geen dank :-)

logo zijtaart.nl