Zowel VOW dames 1 als heren 1 behalen gelijkspel

Zowel VOW dames 1 als heren 1 behalen gelijkspel

VOW dames 1 blijft op koppositie door gelijkspel op de nummer twee Nulandia. VOW VR1 speelde tegen een zeer fysieke tegenstander, Nulandia VR1. Het was een wedstrijd tussen de nummer 1 , VOW en de nummer 2 Nulandia. De eerste helft ging gelijk op maar in de tweede helft was VOW sterker, alleen dat beetje geluk ontbrak ze om de score te openen. De vele toeschouwers hebben genoten van een zeer fysieke en spannende wedstrijd. De einduitslag werd 0 - 0 en door dit resultaat blijft VOW VR1 de koploper.

Al met al, ondanks dat het gelijkspel, een zeer tevreden coach door de geweldige inzet van de dames.‍ Volgende week speelt VOW VR1 om 11:00 uur uit tegen UDI'19/CSU.

Kijk hier voor de foto's van de wedstrijd van VOW dames 1

 

VOW heren 1 werkt hard en sprokkelt puntje

VOW en Woenselse Boys hielden elkaar goed in evenwicht in de eerste helft. In de tweede helft waren Woenselse Boys toch iets sterker, maar door goed verdedigen en een sterk keepende Niek kwamen ze niet tot scoren. Ook VOW was bij vlagen sterker en creëerde kansen maar kwam ook niet tot scoren. Een leuke sportieve wedstrijd van twee gelijkwaardige ploegen en een hard werkend VOW.

Volgende week speelt VOW om 14:30 uur thuis tegen studententeam Pusphaira. Kijk hier voor de foto's van de wedstrijd van VOW heren 1

Bron: © VOW 13 maart 2023

logo zijtaart.nl