Zorg en Welzijn verzorgt weer een “Samen aan Tafel”

Zorg en Welzijn verzorgt weer een “Samen aan Tafel”

Nu alle kruimels van het carnavalsfeest weer worden opgeruimd is het gezellig om met elkaar te buurten over die mooie dagen en b.v. ook het voorjaar dat met rasse schreden in opkomst is. Daarvoor is  het samenzijn tijdens “Samen aan Tafel” uitstekend geschikt.  Zoals gewoonlijk is dat ook nu op de derde woensdag van de maand. Er wordt een bijdrage van u gevraagd van 12 euro pp. We  zien weer graag onze trouwe gasten en natuurlijk is ook iedereen die zich wil aansluiten om zich te laten verwennen van harte welkom.

De maaltijd bestaat uit een heerlijke drie gangen menu, gemaakt door Mike Versantvoort van ons welbekende restaurant De Reiger.

  • Datum: woensdag 21 februari
  • Tijd: 17.30uur
  • Plaats: Dorpshuis Zijtaart ( Ontmoetingszaal )
  • Kosten: €12,00 p.p.

Als er mensen zijn die graag willen deelnemen, maar geen vervoer hebben, laat het dan even weten. De werkgroep kijkt dan naar een oplossing hiervoor. Kijk hier in de agenda en voeg evenementen eenvoudig toe aan uw eigen agenda door op het icoon rechtsboven te klikken.

Omdat we gewend zijn dat er veel deelnemers graag mee aan tafel gaan, adviseren we voor 19 januari aan te melden, want vol is vol. Opgeven kan bij Annie Pennings, tel. (06) 423 50 489 of via e-mail  of bij Rieky van der Heijden. tel. (06) 102 55 782 of via e-mail

Namens de werkgroep
Zorg en Welzijn Zijtaart

logo zijtaart.nl