Zomerse "24 uur van Zijtaart”

Zomerse "24 uur van Zijtaart”

Het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 juli zal zich een spectaculair evenement ontwikkelen!

Het comité van “De 24 uur” heeft – na lang overleg – deze datum gekozen voor de uitvoering van ons eerste jubileum. Voortdurend werden wij door de omstandigheden onder de voet gelopen en moesten aanpassen, uitstellen, veranderen en uiteindelijk ons overgeven aan de bestaande Covid regels.

Al deze wijzigingen en onduidelijkheden zorgden niet alleen bij ons, maar ook bij onze deelnemende teams voor veel discussie hoe om te gaan met alle onzekerheden. Dit leidde tot een lager aantal team inschrijvingen. Sommige teams wilden even wachten met groen licht geven voor hun definitieve deelname. Heel begrijpelijk.

Momenteel hebben we sterk het gevoel dat we – ondanks de huidige misère – komende zomer vrij zullen zijn van covid beperkingen. Vandaar ook ons unanieme besluit om door te gaan. Deze stip op de horizon hebben we allemaal hard nodig. Het geeft een positieve sociale impuls en wij willen als comité er hard aan werken om deze 24 uren weer grandioos en succesvol te laten zijn. Daar hebben wij natuurlijk de nodige steun heel hard voor nodig.

Nieuwe teams zijn welkom!

Momenteel hebben zich 10 teams ingeschreven. Voldoende voor ons om het evenement op te bouwen. Natuurlijk zouden wij het waarderen als zich nog meer teams komen aanmelden.

Sluiting inschrijving: 1 mei 2022.

Als uiterste inschrijfdatum voor teams houden wij 1 mei 2022 aan. De algemene voorwaarden blijven voor alle teams gelden, voor directe informatie kunt u terecht bij Twan van de Meerakker of een bericht sturen

Wereldrecordpoging tijdens  “De 24uurvan Zijtaart”.

Ondertussen is wat “gelekt” over onze  wereldrecordpoging. Zelfs provinciaal zijn er reacties! Kijk maar naar dit artikel op deze website en volg de overige media in de komende tijd!

Team: “De 24uur van Zijtaart” van EGZ. Evenementen Groep Zijtaart.

logo zijtaart.nl