Zijtaarts hotel blijft ondanks vele bezichtigingen Te Koop staan

Zijtaarts hotel blijft ondanks vele bezichtigingen Te Koop staan

De interesse in het te koop staande hotel “De Zijtaartse Rust” is enorm aangewakkerd sinds onze laatste berichtgeving. Vele bezichtigingen hebben ondertussen plaatsgevonden, maar van een bod is nog geen sprake. Wel regent het ondertussen klachten van ‘Buurvrouw Gerda’. Zij bewoont het pand naast het hotel. Gerda vertelt; “Ze parkeren gewoon de auto’s recht voor mijn huis, waardoor mijn uitzicht ernstig wordt belemmerd. Ook keren ze de auto’s op mijn gazon waardoor diepe sporen ontstaan.” Gerda vervolgt; “Ik eis een flinke schadevergoeding en zal blij zijn als het hotel verkocht is. Erger dan dit kan het nooit worden toch?”

Eigenaar Simon Bovendijk wimpelt ‘Buurvrouw Gerda’ makkelijk af met een fles wijn en laat ons bovendien weten dat onze berichtgeving naast de vele bezichtigingen en klachten ook heeft geleid tot nieuwe boekingen. Hotel “De Zijtaartse Rust” gaat dus ook werkelijk weer enkele nieuwe gasten ontvangen. Wat iemand beweegt om dit hotel daadwerkelijk te boeken is voor ons een vraagteken, maar dat terzijde...

Vanwege het uitblijven van de verkoop blijft de datum van het “Open Hotel” ongewijzigd en bent u allen van harte welkom op zaterdag 1 en zondag 2 april. Om een inzicht te krijgen in de interesse en de te verwachten bezoekers wordt aangeraden om op voorhand kaarten te bestellen. Dit kan via e-mail of telefonisch /whatsapp bij Yvonne: 06-480 71 769 Prijs: € 10,- inclusief 1 consumptie.

Beide avonden gaat de loge van het hotel om 19.30 uur open en begint ‘de rondleiding’ om 20.00 uur

Bron: © Zijtaartse Toneelvereniging 26 februari 2023

logo zijtaart.nl