Zijtaart Zoo daar moet u naar toe!

Zijtaart Zoo daar moet u naar toe!

ZijtaartZoo daar moet u naar toeIn 2019 ontstonden de eerste plannen voor een dierentuin in Zijtaart en al in 2020 werd met man en macht gewerkt aan de ontwikkeling en bouw van deze dierentuin. En toen kwam corona… De bouw kwam stil te liggen en de aangekondigde grootse opening werd op het laatste moment geannuleerd.

Anno 2022 zijn de plannen voor de opening van ‘ZijtaartZoo’ uit de ijskast getrokken. Aangezien de voorbereidingen destijds al in een vergevorderd stadium waren, verwachten de betrokken partijen dat het mogelijk is ‘ZijtaartZoo’ al eind april 2022 gerealiseerd te hebben. Directrice van Doorn laat weten dat de voorlopige datum van het openingsweekend 30 april en 1 mei zal zijn. “We zijn natuurlijk afhankelijk van de regelgeving rondom het corona-virus, maar de laatste voorbereidingen voor de aanstaande opening zijn in volle gang. We hebben nieuw personeel aangetrokken en zijn wederom een samenwerking aangegaan met de Zijtaartse Toneelvereniging.”

Houdt u onze berichtgeving vooral goed in de gaten, want het belooft een dolle beestenboel te gaan worden in ‘ZijtaartZoo’!! Wij houden u op de hoogte omtrent de opening, locatie en kaartverkoop.

ZijtaartZoo, daar moet u naar toe!

logo zijtaart.nl