Zijtaart Viert Feest - Vaderdag 18 juni 2023

Zijtaart Viert Feest - Vaderdag 18 juni 2023

Het is alweer juni en dat betekent vaderdag, en vaderdag betekent Zijtaart Viert Feest! Dit jaar hebben we weer een dagvullend programma voor jong & oud met de Oldtimerrit, live optredens van Still Working & No Colour, Silent Disco en nog veel meer. En dat alles natuurlijk met onze hoofdsponsoren H. van de Laar Bouw- en Metselwerken & Lareno, wand- en plafondafwerking, want zonder hen kunnen we dit feest niet organiseren.

Het programma (globaal)

  • 10:00 - Heilige mis
  • 11:00 - Opstellen & Zegening Old Timers
  • 12:00 - High Koffie & Thee op het plein
  • 13:00 - Aanvang Pleinfeest met live optredens en activiteiten voor jong & oud
  • 19:30 - Afsluiting

Alle informatie over het programma vind je op zijtaartviertfeest.nl

Zijtaart Viert Feest? Het was toch Zijtaart Biedt Meer?

Voorheen heette het evenement: "Zijtaart Biedt Meer", maar tijdens de pandemie hebben we voor een nieuwe opzet gekozen en daarom ook voor de nieuwe naam Zijtaart Viert Feest. Deze naam sluit beter aan bij het nieuwe concept dat we neer willen zetten. En dat nieuwe concept is een pleinfeest, een gezellig feest voor jong & oud, waar we samen met iedere Seitertse, niet-Setiertse en onze verenigingen een feestje willen vieren!

Zijtaart Viert Feest wordt mede mogelijk gemaakt door de leden van de Zijtaartse Ondernemers Vereniging en onze hoofdsponsoren Lareno, wand- en plafondafwerking & H. van de Laar Bouw- en Metselwerken. Graag zien we je dit jaar op Zijtaart Viert Feest!

logo zijtaart.nl