Zijtaart vertegenwoordigd in 'Fight Cancer Night'

Zijtaart vertegenwoordigd in 'Fight Cancer Night'

De vierde editie van de Fight Cancer Night vindt plaats op zaterdag 3 september in Boerdonk. Het outdoor evenement wordt gehouden in de open lucht op ’t Weike in Boerdonk. Ondernemers en afvaardigingen van bedrijven nemen het tegen elkaar op in de ring om zoveel mogelijk geld op te halen voor het gevecht tegen kanker.

2022 03 03 Erik de Vries uit Zijtaart doet mee met de Fight Cancer Night BoerdonkKickboksen

Ook dit jaar belooft de Fight Cancer Night een groot spektakel te worden. Maar liefst 16 sportievelingen doen mee. Met 10 mannelijke deelnemers en 6 vrouwen is het een zeer gevarieerd gezelschap van boksers. De fighters komen uit verschillende dorpen in de omstreken. Zo zijn er deelnemers uit Erp, Boekel, Zijtaart, Beek en Donk, Mariaheide, Eerde, Boerdonk, Volkel, Uden, Heeswijk-Dinther, Berlicum, Keldonk en Handel. Kortom de regionale bekendheid van het evenement is stijgende.

Zijtaart

Vanuit Zijtaart doet Erik de Vries mee vanuit zijn eigen bedrijf (Team Transform). Hij werkt als Interim manager voor overheden. zoals gemeenten, provincies en waterschappen en houdt ervan om organisaties te veranderen en is op zijn best als er een complexe uitdaging ligt in het werk. Daarnaast is hij ook raadslid bij de gemeente Meierijstad. Dat doet hij vanuit de politieke partij HIER. Dat is een lokale partij die duurzaamheid, gezondheid en sociale samenleving belangrijk vindt.  Erik over zijn deelname: "De Fight Cancer Night vind ik een fantastisch initiatief.  Vrijwel iedereen kent wel iemand die overleden is aan kanker. Ik heb het ook van dichtbij meegemaakt. Daarnaast is het ook behoorlijk uitdagend om een keer in de ring te staan".

Donatie

Steun Erik in zijn Fight for cancer en Kika met uw donatie en help mee het gevecht tegen kanker te winnen.

KikaSteun KiKa in de strijd tegen kinderkanker
Jouw steun is hard nodig. Kinderkanker is nog steeds doodsoorzaak nummer 1 door ziekte. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. We willen niet dat drie van de vier kinderen met kanker genezen. Nee, we willen dat ze allemaal genezen. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. KiKa is het enige goede doel in Nederland dat onderzoek doet naar álle vormen van kinderkanker.

KWF fight for cancerLove Life Fight Cancer! 
Fight cancer is een jonge en eigenzinnige stichting voor jongvolwassenen die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ laten wij zien dat de strijd tegen kanker resultaat oplevert en inspireren wij mensen om mee te doen. Fight cancer wil jonge mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker en vooral: aansporen tot actie! De opbrengsten van Fight cancer gaan via KWF Kankerbestrijding naar wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie.

Fight Cancer Night bijwonen

Wil je het evenement bijwonen neem dan contact op met Erik de Vries via de donatie websites - zie boven.

Bron: © Redactie Zijtaart.nl

2022 03 03 Fight Cancer Night alle deelnemers

 

 

 

 

 
logo zijtaart.nl