Zijtaart doet mee met landelijke opschoondag

Zijtaart doet mee met landelijke opschoondag

Op 18 maart gaan we samen aan de slag voor een schoon Nederland: het kán. Voor de dieren, het milieu en de toekomst. Maar óók voor onszelf! Voor de bewoners, de bedrijven en overheden in heel Nederland. Dus wat pak jij op 18 maart?  Het is dit jaar alweer de 21e Landelijke Opschoondag. Samen met vrienden, familie, buren en collega’s steken we de handen uit de mouwen, en maken we onze straten, parken, pleintjes, vijvers en sloten schoon. 

Zijtaart Schoon

Evenementengroep Zijtaart heeft het initiatief genomen om dit landelijke initiatief ook in Zijtaart te organiseren. We gaan op zaterdagmiddag 18 maart samen het zwerfafval in en om Zijtaart opruimen. Om 9.00 uur verzamelen we bij het dorpshuis, waar het gebied wordt verdeeld. Kinderen onder begeleiding, jongeren, ouderen, iedereen is van harte welkom. Afvalzakken, handschoenen, grijpers en hesjes liggen klaar. Rond 12.30 uur verzamelen we weer in het dorp en sluiten we de middag af.

Wil je mee op komen ruimen of wil je op de hoogte blijven, meld je dan nu hier aan. Meer informatie volgt via het Zijtaarts Belang en Zijtaart.nl. Aanmelden is vrijblijvend, maar wordt zeer op prijs gesteld, zodat we weten hoeveel opruimers we ongeveer kunnen verwachten.

Samen voor een schoner Zijtaart! Geef je snel op en graag tot ziens op de 18e.

Samen voor een schoon Nederland

Bij het organiseren van de Landelijke Opschoondag werken we elk jaar weer nauw samen met scholen, bedrijven en gemeenten. Dit doen we omdat we geloven dat een schone leefomgeving niet alleen belangrijk is voor het milieu, maar ook voor gezondheid en welzijn van de mens. Samen kunnen we de Landelijke Opschoondag grootschaliger organiseren en nóg meer impact maken.  Zet jij je ook in voor een schoon Nederland?

Bron: © Evenementengroep Zijtaart  1 maart 2023

logo zijtaart.nl