ZES Buurtkeezen start weer op 7 oktober in het dorpshuis

ZES Buurtkeezen start weer op 7 oktober in het dorpshuis

 “Zes!” roept nieuwe en oud- deelnemers op, om zich in te schrijven voor weer 7 gezellige vrijdagavonden in de 8e buurtkeezencompetitie. Zoals bekend spelen we met teams van twee personen. Liefst met een buurt- of straatnaam, maar een eigen variant is ook prima! Prettig is dat een team mag wisselen van deelnemer(s) zodat bij verhindering iemand anders gevraagd kan worden.

Het “Keezen” spel valt snel te leren. Door gewoon mee te doen leert men al snel de fijnere kneepjes en de betere tactieken, waardoor de winst naar het eigen team kan gaan. We spelen maandelijks op vrijdagavond, beginnen om 20.00 uur en spelen 3 rondes.

Inschrijven

Vanaf vandaag kan een team zich aanmelden. Liefst digitaal: , via whatsapp (06) 233 68 977 of via het aanmeldformulier. (Graag inleveren bij Het Klooster of in de bus bij Twan van de Meerakker, Pater Vervoortstraat 6.

Inschrijfgeld verlaagd
Goed nieuws! “Zes!” heeft besloten het inschrijfgeld te verlagen naar 10 euro (was 12 euro) per team voor het hele seizoen! Voor minder dan 1 euro per keer bent u verzekerd van een heerlijke ontspannen avond. Behalve de sportieve strijd aan de tafels hebt u ook nog eens kans op de leuke “maandprijzen” voor de beste teams op die avond. Een begerenswaardige attentie!

Voorwaarde
Om de toeloop enigszins binnen de perken te houden is besloten het “Zijtaarts” karakter te behouden door de voorwaarde te stellen dat één van de leden van het team in Zijtaart woont of vroeger gewoond heeft. Minimum leeftijd: 12 jaar (of groep 8 en hoger) Wij spelen volgens de traditionele spelregels, digitaal op te vragen .

Speeldata:
Vrijdag 7 oktober, 4 november, 2 december, 6 januari, 3 februari, 3 maart, 31 maart
Vrijdag 14 april ZES! Zijtaarts Kampioenschap

ZES, onderdeel van Evenementengroep Zijtaart

logo zijtaart.nl