Zeer geslaagde bixiedag bij De Reigertjes

Zeer geslaagde bixiedag bij De Reigertjes

Ponyclub De Reigertjes kijkt terug op een zeer geslaagde Bixiedag! Deze werd gehouden op zondag 14 april, in de prachtige lentezon. Maarliefst 60 veelal verklede combinaties namen deel aan dit kleurrijke evenement, met als thema Fantasiewereld. Er werd gedressuurd, gesprongen en aan behendigheid gedaan.

Ook kinderen zonder pony vermaakten zich goed; zij konden geschminkt worden, hoefijzers gooien, een kraampje bekijken, springen op het springkussen of een parcours springen met een stokpaardje. Bovendien gaf het zestal van de ponyclub een show weg. Joy, Niek, Roos, Laura, Guus en Maud reden hun kür op muziek voor het eerst op de klanken van ons eigen jeugdopleidingsorkest. Ook lieten Guus en Niek als De Kreigertjes hun cowboykur zien.

Vele blije gezichten werden gespot, zeker bij de kinderen die het podium op mochten om een beker voor de mooist verklede combinatie in ontvangst te nemen. Deze dag kan natuurlijk alleen mogelijk gemaakt worden dankzij alle vrijwilligers en de sponsors, Verbeek bouwbedrijf, Horse & Joy, Van Deursen Diervoeding en Rudolf Vermeulen Bonbons. Hartelijk dank voor jullie inzet en steun!

Bron: © PC De Reigertjes 15 april 2024

logo zijtaart.nl