Wereldkampioen Stratego daagt Zijtaart uit

Wereldkampioen Stratego daagt Zijtaart uit

Bordspellen komen steeds meer in de belangstelling staan. Gelukkig! Natuurlijk zijn games machtig mooi, maar het directe contact met de medespelers in een gezellige omgeving, is uiterst ontspannend en uitdagend! Voldoende redenen om vrijdagavond 26 januari te reserveren. We starten weliswaar om 19.00u, maar er is een vrije inloop: later instappen kan dus ook. De toegang is gratis en bij vooraanmelding krijgt men een koffie/thee ook nog gratis!

Stratego liefhebbers krijgen een echte buitenkans! De wereldkampioen komt naar Zijtaart om het klassieke Stratego te spelen. Mooi moment om wat uitdaging aan te gaan.

Ondertussen heeft “Zes!” al diverse aanmeldingen ontvangen.
Voor alle duidelijkheid: ook deelnemers van “buiten“ zijn welkom in de zin van goede vrienden/vriendinnen, kennissen e.d. (De regel dat iemand uit Zijtaart moet komen vervalt)
Deze avond staat geheel in het teken van gezellig samen bordspellen spelen. Tal van interessante spellen zijn mogelijk: van Catan tot Risk, van Monopoly tot ticket to ride en menig ander spel. Het meebrengen van spellen is natuurlijk toegestaan: het stof mag eraf geveegd worden en het “vergeten” spel komt tot leven. Mensen die een spel willen leren spelen, bijv. tokken, dan is er nu een gelegenheid voor.

Graag tot ziens op “De Grote Zijtaartse Spellenavond
“ Zes!” van EGZ Evenementen Groep Zijtaart.

logo zijtaart.nl