Wéér een gezellige en geslaagde koningsdag in Zijtaart

Wéér een gezellige en geslaagde koningsdag in Zijtaart

Wat een mazzel, lekker droog weer tijdens deze middag. Mede daardoor heeft iedereen kunnen genieten van leuke spellen, luchtkussens, een zandbak, een dansworkshop van Beat It en gezellig ingerichte kraampjes door Zijtaartse kinderen en volwassenen. Er was veel lekkers te verkrijgen voor alle kinderen, zoals ijsjes, ranja, appels en suikerspinnen. Én we hebben kunnen zien dat onze prins en adjudant heel goed zijn in pannenkoeken bakken! Er kwamen goed gevulde koelboxen op het plein, waarin ieder zijn eigen drankje en wat lekkers mee nam. Hierdoor was het ook voor volwassenen genieten, terwijl de kinderen zich vermaakten.204 Koningsdag versierde fietsen

We willen iedereen bedanken voor hun komst en met name ook de vrijwilligers: voor het opbouwen en afbreken, spelbegeleiders, de koffiekraam, de suikerspin, prins Björn I en adjudant Antoine en Ben en Fien Coppens voor het lenen van materialen voor pannenkoeken. Ook willen we de sponsoren bedanken: De Reiger Horeca voor de ijsjes voor álle kinderen en pannenkoekenbeslag, Café/Zaal Kleijngeld en het Dorpshuis voor hand- en spandiensten, Carlo van Kessel voor de zandbak en De Boerderijwinkel in Erp voor de appels. Heel fijn dat jullie hier allemaal aan bijgedragen hebben.

2024 Koningsdag met koelbox op het pleinWij (José, Marianne en Janneke) willen in het bijzonder Twan van de Meerakker bedanken. Twan neemt steeds weer de moeite om alles in goede banen te leiden en ons te helpen bij de organisatie en de dag zelf!

Wist je dat… Koningsdag 2025 op een zondag valt en dit in het land gevierd wordt op zaterdag 26 april? Zetten jullie het in je agenda? Dan zorgen wij weer voor een leuke middag!

Groetjes,
De Oranje-commissie van EGZ.

logo zijtaart.nl