VOW zoekt nieuwe hoofdtrainer voor vrouwen selectie

VOW zoekt nieuwe hoofdtrainer voor vrouwen selectie

Voetbalvereniging VOW uit Zijtaart is, vanwege het om gezondheidsredenen terugtreden van de huidige trainer, op zoek naar een hoofdtrainer voor haar vrouwenselectie voor het seizoen 2024- 2025. VOW is al ruim 50 jaar actief in het vrouwenvoetbal en onze vrouwen- en meisjesafdeling neemt een belangrijke positie in binnen de vereniging. VOW beschikt over twee vrouwenelftallen, met relatief veel jonge speelsters. Vrouwen 1 komt uit in de 3e klasse en vrouwen 2 komt uit in de 5e klasse. Voor beide teams ligt een reële ambitie om stabiel mee te draaien in deze klassen en op termijn door te groeien naar een klasse hoger. Daarnaast zijn er diverse meisjesteams, een vrouwen 30+ en een vrouwen 18+ team actief bij VOW.

De verbintenis met onze hoofdtrainer gaan wij graag voor meerdere jaren aan. Wij zoeken iemand die zich op zijn/haar gemak voelt bij een kleinere vereniging en ook buiten de selectie zijn/haar betrokkenheid toont. De vacature is per direct in te vullen. Lees de volledige vacature hier op de website van VOW.

Heb je interesse, stuur dan je motivatie en C.V. per e-mail naar Jos van Zutphen (bestuurslid voetbalzaken). Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben dan kun je bellen met Hanneke van der Heijden (technisch coördinator Vrouwen), (06) 101 34 728.

Bron: © VOW 5 juni 2024

logo zijtaart.nl