VOW vrouwen 1 kampioen

VOW vrouwen 1 kampioen

VOW Vrouwen 1 heeft afgelopen zondag hun harde werken bekroond met een kampioenschap in de vierde klasse. De wedstrijd tegen O.S.S. werd met overtuigende cijfers gewonnen, 1-8. En waar de concurrentie onverwachts punten verspeelde, werden de dames kampioen.

Het hele seizoen werd met zeer overtuigende cijfers gewonnen, getuige het doelsaldo van 66 voor en slechts 14 doelpunten tegen. Met nog vier wedstrijden te gaan, werd er geen enkele wedstrijd verloren. Met 48 punten uit 17 wedstrijden mag gesproken worden van een succesvol seizoen onder leiding van hoofdtrainer Frans van der Wal en zijn assistent Toine Adriaans. Vrouwen 1 zal door dit fantastische resultaat volgend seizoen uitkomen in de 3e klasse.

Alle reden voor een groot feest! Aanstaande zondag 14 mei vanaf 16.30 uur vindt het kampioensfeest in de kantine plaats met muziek van DJ duo The Allstarz. Voorafgaand speelt vrouwen 1 om 12.00 uur thuis tegen Hedel.

We hopen iedereen in grote getallen aanstaande zondag op het sportpark te zien om onze dames aan te moedigen naar de overwinning en te feliciteren met hun behaalde kampioenschap.

Kampioensfeest 6 min

logo zijtaart.nl