VOW vrijwilligers in het zonnetje gezet tijdens jubileumweekend

VOW vrijwilligers in het zonnetje gezet tijdens jubileumweekend

Afgelopen weekend tijdens de seniorenmiddag zijn er verschillende vrijwilligers in het zonnetje gezet door het bestuur van VOW. Bij een bijzonder moment is het gepast, om bijzondere mensen de erkenning te geven die ze verdienen. Zo werden Cor Vissers, Toon Cissen, Mari van Helvoort, Willemien vd Heijden en Anja vd Rijt benoemd tot Lid van verdienste. Daarnaast werd Toine Adriaans, VOW-er in hart en nieren, benoemd tot Erelid van VOW. Zij hebben allemaal een speldje gekregen. Hieronder een greep van alle dingen die ze tot nu toe hebben betekent voor de vereniging.

Cor Vissers

Cor is al jarenlang actief voor VOW. Zo is hij was hij o.a. jeugdleider, scheidsrechter, heeft hij het secretariaat overgenomen toen Wim van Reijbroek ziek werd en heeft in verschillende bouwteams gezeten. Momenteel ontvangt hij als gastheer de scheidsrechter en bezoekende club bij de wedstrijden van VOW 1. Daarnaast is hij actief bij de VUT-ploeg.

Toon Cissen

Toon is grensrechter geweest VOW 1 geweest en consul van de velden. Hij is de sturende kracht achter de VUT-ploeg en zorgt elke week weer voor dat alles er spic en span uit ziet op het sportpark.

Mari van Helvoort

In alle vroegte is Mari bij VOW om alle zaken op de wedstrijddagen klaar te zetten. Wekelijks scheidt hij het afval van VOW en zorgt hij ervoor dat de afvalstromen in de juiste banen loopt. En ook dit Jubileumweekend stond Mari alweer in alle vroegte het afval te scheiden.

Wat deze drie heren karakteriseert is dat je hoeft het maar te vragen en ze staan klaar en zorgen ervoor dat het sportpark altijd wedstrijd-klaar is. Hierdoor kunnen we ons visitekaartje afgeven.  

Willemien vd Heijden

Willemien is een echte VOW-supporter en staat wekelijks langs de kant bij de heren, vrouwen en alle teams van de kleinkinderen. Maar ook vijftig jaar geleden tijdens de oprichting van het vrouwenvoetbal was Willemien speelster in het allereerste elftal. Ook is ze leidster van het allereerste meisjes elftal en nog vele daarna. Daarnaast was Willemien lid van de redactie van de VOW-er.

Anja vd Rijt

Anja startte als twaalf jarige bij de vrouwen van VOW, omdat er nog geen meisjesteam was. Ze speelde tot dit seizoen als actief spelend lid en was vele jaren leidster van menig meisjes teams. Daarnaast Anja is wekelijks te vinden langs de lijn van de teams van haar kinderen. Ook zij zat in de redactie van de VOW-er.

Deze dames hebben aan de wieg gestaan van het vrouwenvoetbal bij VOW en hebben hier veel aan bijgedragen. Ze staan daarom ook synoniem voor de populariteit van het vrouwenvoetbal.

Toine Adriaans

De man die bijna alles heeft gedaan en bijna alles doet bij VOW. Een echte VOW-er in hart en nieren. Toine denkt altijd in het belang van de vereniging en heeft VOW gered op de rand van de afgrond. Na zijn bestuurlijke functie, is Toine verantwoordelijk geworden voor de sponsorcommissie en voor de was (lees: kom niet aan zijn was). Hij is actief als inval grensrechter bij de vrouwenselectie en fulltime aanvoerder van de klusploeg.

Bron: © VOW 31 mei 2022

logo zijtaart.nl