VOW verliest punten aan hekkesluiter Herpina

VOW verliest punten aan hekkesluiter Herpina

Een wedstrijd met twee geheel verschillende helften. Er leek geen vuiltje aan de lucht. VOW was duidelijk sterker, maar Herpinia kreeg wel kansen. De 1-0 van Luc was verdiend en alles wees op een makkelijke dag voor VOW. De wedstrijd leek beslist toen VOW een penalty mee kreeg. Helaas werd deze niet benut. Vlak voor rust kreeg Luc ook nog zijn tweede gele kaart en mocht naar de kleedkamer.

Na rust een ander Herpinia. Beter georganiseerd en vanwege de man meer ook gevaarlijker. In de 51ste minuut de gelijkmaker en kort daarna de 1-2. VOW was even zoekende, maar leek zich te herpakken en kreeg ondanks de man minder weer kansen. De doelman van Herpinia speelde echter een puike wedstrijd en hield zijn doel schoon. In de 76ste minuut toch de 2-2 door Guus. In 80ste minuut echter een schot van afstand dat via de paal achter een kansloze NIek terecht kwam. 2-3. Dit bleef ook de eindstand.

Tweemaal duur punten verlies tegen Herpinia. VOW zakt hierdoor naar de 8ste plaats. Gezien het spel van de laatste twee wedstrijden een te lage klassering.

‍Donderdag om 20:00 uur de inhaalwedstrijd uit tegen Vesta'19 in Demen. Zondag uit naar Cito de nieuwe hekkensluiter. Hopelijk lukt het dan wel de punten mee naar Zijtaart te nemen.

Bron: © VOW 17 maart 2024

logo zijtaart.nl