VOW pupil van de week Cody van Lieshout

VOW pupil van de week Cody van Lieshout

Zondag 10 december was Cody van Lieshout Pupil van de week bij de wedstrijd VOW 1 – FC de Rakt 1. Hij heeft een superleuke dag gehad. Om 13.15 werd ik welkom geheten door Laura die mij de hele dag begeleid heeft. Daarna kwam de scheidsrechter die mij een vaantje gaf met daarop Pupil van de week. Vervolgens mocht ik mee naar de kleedkamer om mijn Pupil van de week shirt aan te trekken en kreeg ik uitleg van de scheidsrechter over de tos die ik moest doen bij het begin van de wedstrijd. Voordat de wedstrijd begon werden er wat foto’s gemaakt en heb ik meegekeken bij het warmlopen van de spelers van VOW Heren 1.

Om 14.00 begon de wedstrijd en mocht ik met de spelers en de scheidsrechter het veld op rennen om de wedstrijd te openen. Allereerst moest er getost worden. De tegenpartij koos munt, maar de munt viel op kop dus mocht VOW bepalen op welke helft zij wilden starten. Nadat er getost was mocht ik proberen bij de tegenpartij te scoren. Dat lukte doormiddel van het voorbij spelen van de verdediger middels een panna. En wist daardoor met een schijnbeweging de keeper op het verkeerde been te zetten en dus te scoren. Nu kon de wedstrijd echt beginnen!

Tijdens de rust was de tussenstand 1-2. In de kantine kreeg ik wat lekkers te eten en drinken en mocht ik een lootje trekken voor de loterij. Uiteindelijk is de wedstrijd na nog eens 45 minuten geëindigd met een stand van 2-2. Na ongeveer een uurtje wachten kreeg ik een mooie bal met de namen van alle spelers van VOW Heren 1 erop en een zakje met consumptiebonnen en leuke stickers.

Naam: Cody van Lieshout

Leeftijd: 8          

Ik voetbal bij VOW in de: JO9-2

Mijn positie op het veld: Aanvaller

Dit vind ik leuk aan voetbal: Bal afpakken van de tegenstander en winnen

De beste voetbalclub: PSV

Mijn favoriete voetbalspeler: Cody Gakpo

Mijn hobby’s zijn: Voetballen, trommelen, vissen en Jong Nederland

Het lekkerste eten vind ik: Chinees

Favoriete muziek: WC experience

Dit wil ik later worden: Politieagent

Mijn ervaring als Pupil van de week:

Bedankt VOW voor deze hele leuke middag!

logo zijtaart.nl