VOW ook volgend seizoen door met beide hoofdtrainers

VOW ook volgend seizoen door met beide hoofdtrainers

Op een verlaten en stil sportpark de Vonders was er afgelopen zondag toch goed nieuws te melden. Het bestuur van VOW heeft opnieuw het vertrouwen uitgesproken in de beide hoofdtrainers. Zowel Patrick Cissen (30) bij de heren als Rick Thewissen (36) bij de vrouwen blijven volgend seizoen verbonden aan VOW.

H‍eren

Patrick is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer. Door de spelers wordt hij geroemd om zijn tactisch inzicht en fanatisme. Patrick op zijn beurt omschrijft VOW als een fijne club met veel betrokkenheid vanuit vrijwilligers en supporters. “Direct vanaf de start voelde ik me hier thuis” aldus de hoofdtrainer. Ruimte voor een kritische noot is er ook. Patrick had graag al een paar punten meer gehaald deze competitie. Maar vervolgt hij: “ik realiseer me ook dat alle begin lastig is en dat we nog volop aan het bouwen zijn. De ingeslagen weg gaan we zeker doorzetten en met deze groep ben ik ervan overtuigd dat we dan nog veel mooie momenten gaan meemaken.”

Dames

Bij de vrouwen is Rick bezig aan zijn tweede seizoen, al was vorig jaar natuurlijk nauwelijks sprake van een competitie. Met maar liefst 10 speelsters die dit jaar de stap van de jeugd naar de vrouwen hebben gemaakt, zijn de beide vrouwenteams goed gevuld. Veel nieuwe speelsters heeft natuurlijk ook invloed op de samenstelling van de teams. Op verschillende posities moet nu echt geknokt worden voor een plaats bij de eerste elf. “Dat is een gezonde ontwikkeling, maar leidt ook soms tot teleurstelling. Daar moeten we allemaal aan wennen” aldus Rick. Op de sfeer en de sportieve resultaten heeft dit klaarblijkelijk geen invloed. Deze zijn bij beide vrouwen elftallen zeer goed. Rick is blij ook volgend seizoen verder te kunnen bouwen met deze groep vrouwen. “Uiteraard gaan we eerst dit seizoen goed afsluiten. Maar, met het jubileumfeest vanwege het 75-jarig bestaan in het verschiet moet dat zeker lukken” beluit hij met een lach.

logo zijtaart.nl