VOW laat punten liggen in Boskant

VOW laat punten liggen in Boskant

Uit naar Boskant blijft moeilijk voor VOW. In de eerste helft was VOW de sterkere partij maar kreeg weinig ruimte door het stug verdedigende Boskant. In de tweede helft een minder fel en met weinig beleving spelend VOW.. Hierdoor kreeg Boskant meer vertrouwen en speelde aanvallender. Door onzorgvuldige passes veel bal verlies aan de zijde van VOW. Boskant kreeg een reeks kansen, waar bij Niek flink in actie moest komen of in het zestien metergebied geruimd moest worden. Een penalty kon bijna niet uitblijven, die door Boskant goed werd benut, en Niek die wel in de goede hoek dook, kansloos liet.

Het team deed verwoede pogingen om de felheid terug te krijgen en na enkele wissels van Arno kreeg VOW weer de overhand. Ondanks enkele goede kansen te laat om nog te scoren. VOW had zeker kunnen (moeten) winnen, maar ook dat hoort bij voetbal.

‍Donderdagavond om 20:00 uur staat de inhaalwedstrijd thuis tegen WEC gepland en zondag alweer de laatste wedstrijd voor de winterstop om 14:00 uur thuis tegen FC de Rakt. Niet de meest makkelijke tegenstanders voor VOW in het verleden. Beide staan met respectievelijk 16 en 15 punten boven VOW (11 punten) op de ranglijst.

Bron: © VOW 3 december 2023

logo zijtaart.nl