VOW Heren 1 ook volgend seizoen in de 4de klasse

VOW Heren 1 ook volgend seizoen in de 4de klasse

Voor de vele meegereisde supporters was het nagelbijten in deze veelzijdige wedstrijd. VOW startte afwachtend na de verassend grote overwinning van Riethoven tegen Tivoli vorige week. Na 10 minuten kreeg Bart v.d. Oever een kans de score te openen, maar deze strandde op de keeper. Rietoven was de eerste helft duidelijk sterker en VOW moest voornamelijk verdedigen. In de 13de minuut scoorde Riethoven, Niek zat er nog bij, maar kon niet verhinderen dat de bal toch achter hem het net in ging.

In de tweede helft enkele wissels en trainer Patrick bracht Siep en Bart v.d. Laar in het veld. VOW ging aanvallender voetballen en dit had effect. In de 69ste minuut kon Luc een voorzet van Bart v.d. Oever inkoppen. Echt gevaarlijk werd Riethoven niet meer tot in de 83ste minuut een prachtig afstandsschot, kansloos voor ons keeper Niek.

Maar VOW gaf niet op en speelde met volle inzet. Dit resulteerde in de 90ste minuut in een kopbal van Guus die de keeper passeerde. Verlenging dus bij een stand van 2 - 2. VOW startte sterk en al in de 2de minuut kan Bart v.d. Oever, na een verlengde bal van Bart v.d. Laar en het uitspelen van de keeper scoren.

De wedstrijd werd grimmiger en de frustratie bij Riethoven hoger. In de laatste minuten resulteerde dit nog een rood en geel voor Riethoven. Gevaarlijk werden ze echter niet meer, en dus wint VOW deze wedstrijd met 2 - 3.

‍De ontlading was groot bij spelers en publiek en werd ter plekke met de supporters gevierd. VOW speelt ook volgend seizoen in de vierde klasse! Knappe prestatie trainer en spelers!

Volgend jaar dus vierde klasse zonder Patrick Cissen (Hoogeloon), Bart v.d. Oever (Erp) en Tommy Klein Breteler (team in Tilburg). Alle drie veel succes bij hun nieuwe clubs!

logo zijtaart.nl