VOW en Mariahout houden elkaar in evenwicht bij derby

VOW en Mariahout houden elkaar in evenwicht bij derby

Het was vandaag een gezellige bedoening op sportpark De Vonders in de aanloop naar de derby tegen Mariahout. De kantine versierd, een nachtelijk bezoek van de Mariahout die de ramen van de kantine in blauw-geel kleuren hadden geverfd en een kratje op de middenstip. Spelers in een hot-tub als aflossing van het gekochte kavel bij de dienstenveiling. Daarbij bijzonder mooi weer en heel veel bezoekers, kortom de ideale omstandigheden voor een mooie derby.

Ondanks dat er geen goals vielen geen onaardige wedstrijd voor het publiek. In de eerste helft had Mariahout iets meer veld overwicht maar wist dit niet te verzilveren. VOW vocht voor wat het waard was. In de tweede helft was VOW meer gelijkwaardig. Beide teams kregen een uitgelezen kans om te scoren maar beide keren belette de keeper dit. Zeker bij de inzet van VOW een spectaculaire redding van de Mariahout goalie.

Al met al een terechte uitslag, waar Mariahout de op voorhand ingeschatte favorieten rol niet waar kon maken, mede een verdienste van de spelers van VOW.

‍Volgende week een zware wedstrijd, om 14:30 uur uit naar kampioenskandidaat Avesteijn uit Dinther.

logo zijtaart.nl