VOW en FC De Rakt delen de punten

VOW en FC De Rakt delen de punten

FC de Rakt begon voortvarend en scoorde al na 8 minuten, via een beheerste lob over keeper Niek die wat ver voor zijn goal stond. VOW had moeite hierop te antwoorden. FC de rakt bleef de boventoon voeren en scoorde in de 35ste minuut 0-2. In de 40ste eindelijk het antwoord van VOW, via Stef die bijna vanaf de middellijn naar de goal slalomde en netjes afmaakte.

In de tweede helft na enkele wissels draaide de wedstrijd en was VOW gelijkwaardiger en creëerde meer kansen. de Rakt bleef weliswaar gevaarlijk maar de lat schoot VOW te hulp. In de 60ste minuut ronde Gijs een mooi opgezette aanval beheerst af. 2-2! Beide teams bleven volop vechten voor de overwinning en in de slot fase had het voor beide teams nog anders kunnen uitvallen. Na de spannende slotfase bleef het 2-2. Gezien het totaal beeld van de wedstrijd een terechte uitslag. Een mooie wedstrijd voor het publiek.

Volgende week zondag de ingelaste inhaalwedstrijd uit tegen Vesta'19 uit Ravenstein. De nummer 7 (VOW) en 8, met gelijk aantal punten. Daarna op 14 januari de inhaalwedstrijd thuis tegen WEC. Beide wedstrijden starten om 14:00 uur.

Bron: © VOW 10 december 2023

logo zijtaart.nl