VOW door de omstandigheden tevreden met gelijkspel

VOW door de omstandigheden tevreden met gelijkspel

Misschien niet helemaal het gewenste resultaat, maar met 8 basis spelers geblesseerd of geschorst valt het ook niet mee voor Patrick om met het sterkste en ervaren team aan te treden. Daarnaast speelde het slechte veld een hoofdrol voor beide partijen. Voor het publiek zeker een leuke wedstrijd. In de eerste helft met een schot op de lat de beste kans voor Tivoli. De verdediging en keeper Niek zorgen dat Tivoli niet meer kansen krijgt. Aan de andere kant zijn keeper en verdediging helaas ook attent en zo komt ook VOW niet tot scoren.

In de tweede helft is Tivoli niet echt gevaarlijk. Na een mooie actie en voorzet van uitblinker Luc Brugmans kan Bart v.d. Oever de score openen in de 56ste minuut. Een minuut later een vrije trap voor Tivoli na hands door een ongelukkig opstuiterende bal door het slechte veld. De twee mans muur blijkt niet voldoende en de bal gaat geplaatst in de linker bovenhoek. 1-1! VOW krijgt hierna nog een grote kans maar helaas gaat deze er niet in.

Doordat Boskant en Boxtel hun wedstrijden winnen zakt VOW op de ranglijst naar de 11de plaats. Het blijft spannend in de onderste helft, waar alle teams dicht bij elkaar staan. Dus zeker nog mogelijkheden voor VOW. Volgende week uit tegen Woenselse Boys, de nummer 13 op de ranglijst met één punt minder dan VOW. Steun van supporters wordt zoals altijd op prijs gesteld.

Vrouwen 1 won vandaag zoals verwacht de uitwedstijd tegen DSC met 0-4. Volgende week de topper om 12:00 uur thuis tegen de nummer twee Nulandia. Supporters om de vrouwen te steunen en aan te moedigen zijn van harte welkom! VOW verdedigt een voorsprong van 4 punten en één wedstrijd minder. ‍

Bron: © VOW 5 maart 2023

logo zijtaart.nl