VOW blijft ondanks goede wedstrijd met lege handen achter

VOW blijft ondanks goede wedstrijd met lege handen achter

De teleurstelling was groot, maar VOW valt niets te verwijten. Een goede wedstrijd van VOW waarin kansen werden gecreëerd maar helaas het geluk niet mee zat. Nieuw Woensel scoorde als eerste in de 29ste minuut, maar twee minuten later had VOW door Stein Klein Breteler de stand alweer recht getrokken. Er werd met inzet gespeeld en ondanks dat Nieuw Woensel vele plaatsen hoger op de ranglijst staat bleef VOW behoorlijk druk zetten op de goal van de tegenstander.

In de 89ste minuut was het echter weer Nieuw Woensel die scoorde. VOW voerde de druk op maar kon helaas geen goal meer forceren.

Volgende week om 14:30 uur de altijd spannende derby tegen de buren uit Mariahout. Mariahout staat op een mooie derde plaats, maar na wat VOW vandaag heeft laten zien kan het een heel spannende wedstrijd worden.

Vrouwen 1 won vandaag met 2-3 van RKTVC, waar naaste concurrent Nulandia gelijk speelde. Het kampioenschap komt hierdoor steeds dichterbij. Volgende week spelen Vrouwen 1 thuis tegen NLC'03 uit Lith. NLC'03 staat op de laatste plaats.

Zondag kunt u dus eerst Vouwen 1 aanmoedigen en daarna genieten van de derby van Heren 1 tegen Mariahout. Aansluitend is het feest in de kantine met DJ en kan er gedraaid worden aan het shotjes rad!

2023 04 17 Shotjesavond VOW Zijtaart

logo zijtaart.nl