VOW beslist duel tegen FC Uden in de slotminuten

VOW beslist duel tegen FC Uden in de slotminuten

Al na vijf minuten stond het 1-1. In de 3de minuut was Pim alert en scoorde. Nog geen minuut later de tegengoal die vanwege buitenspel eigenlijk niet geteld had mogen worden, maar ook dat is voetbal. Hierna had VOW moeite met het tempo op het kunstgras en wist FC Uden met goede pases een aantal keer gevaarlijk te worden. In de 9de minuut viel de 2-1. Hierna herpakte VOW zich en beide teams waren gelijkwaardig. Kansen aan beide zijden en voetbal met veel inzet. In de 24ste minuut een pracht goal van Niels, 2-2.

Na rust in de 47ste minuut wist VOW op voorsprong te komen door een goal van Stef. De wedstrijd ging op en neer, waarbij de lat VOW nog hielp een tegengoal te voorkomen. In de 73ste minuut wist FC Uden weer te scoren, 3-3. VOW zette nog eens aan en was de sterkere en regelmatig gevaarlijk voor de goal van FC Uden. In de 84ste scoorde Pim na een mooi opgezette aanval, 3-4 en winst voor VOW.

Een spannende wedstrijd met goed voetbal, veel doelpunten en kansen, waarvan de VOW supporters zeker hebben genoten. Een wedstrijd die ook in gelijkspel had kunnen eindigen, maar uiteindelijk was VOW de meest doeltreffende.

‍Volgende week om 14:30 uur de return thuis tegen Herpinia. De uitwedstrijd werd nog met 2-1 verloren maar zondag zal men toch de drie punten in Zijtaart moeten zien te houden.

logo zijtaart.nl