VOW behoudt uitzicht op langer verblijf in de 4e klasse

VOW behoudt uitzicht op langer verblijf in de 4e klasse

VOW speelde vandaag een moeizame wedstrijd tegen DVS uit Aalst maar won wel met 2-0. Hierdoor kan VOW volgende week tegen Riethoven in een allesbeslissende wedstrijd het verblijf in de 4e klasse voor volgens seizoen veilig stellen.

Snel doelpunt
VOW opende sterk want in de 2e minuut was het al 1-0 door Bart van den Oever. dat was maar goed ook volgens trainer Patrick Cissen van VOW want het gehele verdere verloop van de wedstrijd was DVS de beter voetballende ploeg. VOW was niet sterk in balbezit aldus Cissen maar wist verdedigend wel te zorgen dat er weinig mogelijk was voor DVS. Wat ook niet hielp was het feit dat er al twee keer vroeg gewisseld moest worden bij VOW waardoor de organisatie op het veld wat minder strak stond. In de tweede helft namen de krachten bij DVS ook af en in de 93e minuut viel de beslissing toen Stein Klein Breteler de 2-0 maakte.

Finale op neutraal terrein
Volgende week wacht VOW een beslissende wedstrijd tegen Riethoven die vandaag Tivoli met maar liefst 7-0 oprolden. Het zal nog een hele opgave worden voor VOW om deze nummer 9 uit de 4e klasse F te bedwingen.

logo zijtaart.nl