Voortzetting buurtkeezencompetitie

Voortzetting buurtkeezencompetitie

Na de derde ronde (nu nog één ronde te gaan) worden de mogelijke winnaars van het Buurtkeezen competitie duidelijker. De koplopers zijn evenwel niet onverslaanbaar! Vele volgers kunnen nog een flinke gooi naar top maken! Klets en Klats staan fier bovenaan, gevolgd door een drietal teams met heel goede kansen: de Kniegroep ( nog niet eerder een serieuze kanshebber), Maan en team M&M.  Daaronder ook nog vele kanshebbers!

2022 03 09 Buurtkeezen Zijtaart Stand na ronde 3Helaas moesten een aantal teams zich afmelden, maar de overige 38 teams wisten zich goed te vermaken. Stipt om 20.00u. kon gestart worden. Te merken was dat de deelnemers bijzonder blij waren met de herstart. De goede sfeer deed iedereen goed. Als vanouds natuurlijk! Ook al waren de coronamaatregelen versoepeld: wel was te merken dat iedereen toch enige afstand hield en uitbundige begroetingen bleven achterwege evenals uitgebreide felicitaties op het einde van iedere ronde.

De drie rondes werden redelijk vlot gespeeld, wel was duidelijk dat aan sommige tafels de strijd om de laatste pion “binnen” hevig was. Daardoor liep de gebruikelijke eindtijd van 22.00u zeker wat uit. Nog lang werd gebruik gemaakt van de gelegenheid elkaar weer eens informeel en hartelijk te begroeten en de dingen van de wereld door te nemen.

De winnaars van maandprijs:  Deze maand een uitzonderlijke uitslag. Op zaterdag kwam het team Keez & Co achter dat er een wedstrijduitslag verkeerd door is gegeven. Na overleg met het andere team, is deze aangepast.  Hun wel verdiende maandprijs zal binnenkort worden bezorgd, en ook voor Klets en Klats die op de avond als derde zijn geëindigd. De andere teams konden blij huiswaarts keren met een heerlijk pakket om erwtensoep te maken “in the pocket!”

Zie overzicht voor de complete stand na de 3e ronde.

 

Het Zijtaarts Keezen Toernooi op vrijdag 8 april

Dit geliefde toernooi brengt een avond vol spanning (en vooral ontspanning) voor de deelnemers. Het spel is gemakkelijk te leren en kansen op winst zijn wisselend. Ervaren spelers kunnen gemakkelijk verliezen van beginners! Praat over deelname met familie, vrienden of bekenden en probeer hen enthousiast te maken om een nieuw team samen te stellen! Kosten van deze avond: per team : 10 Euro.  Kom met velen! Let op! Max aantal teams: 90.

Opgeven?  Volgende ronde: op vrijdag 1 april, kunnen teams zich opgeven voor ons grote Keezentoernooi. Kan via de mail: of aan de zaal op deze speelavond. Je kunt je inschrijven t/m zondag 3 april.

Wie kan meedoen?  Teams bestaan uit 2 personen. Eén van de twee dient in Zijtaart te wonen of er gewoond hebben.

Er zijn mooie prijzen te winnen.

“Zes!” van EGZ. Evenementen Groep Zijtaart

 

logo zijtaart.nl