Volgende ronde buurtkeezen en aankondiging spellenavond

Volgende ronde buurtkeezen en aankondiging spellenavond

Komende vrijdagavond start om 20.00u weer het gezellige buurtkeezen. “Zes!” is blij verrast met de mooie opkomst van begin oktober en wij kunnen melden dat nóg meer teams aanwezig zullen zijn! Het fijne van dit spel is dat elk team mooie kansen heeft op een goede uitslag, ook al is een partij verloren. Er is nog plaats in de zaal voor andere nieuwkomers. Graag even melden door een e-mail te sturen.

Plan dé spellenavond van 2024

Op vrijdagavond 26 januari 2024 in het Klooster. Vrije inloop vanaf 19.00u. Kom bordspelen! Noteer in je agenda!

“Zes!” begon als groep met de doelstelling in de “Zijtaartse huiskamer” bordspellen te spelen voor iedereen boven de 12 jaar. Aanvankelijk liep dat uitstekend, mede ook dankzij de hartelijke medewerking van vele sponsoren. We konden talrijke spellen aanbieden. Helaas moesten wij, na een aantal jaren van langzame achteruitgang, het roer omgooien: het bleek dat het bordspel “Keezen” veruit het meest populaire spel was geworden. Daaruit ontstond het idee om dit spel te promoten en “Buurtkeezen” was geboren. Vanaf het begin een groot succes. Op vele plaatsen nagevolgd. Nu al toe aan het 8e seizoen.

Welke spellen gaan we aanbieden?

In principe elk spel, maar we weten dat er veel liefhebbers zijn voor “Catan”, “Ticket to ride”, “Carcasonne”, “Stratego”, “Risk” en nog vele andere spellen. Ook de vraag: “Wanneer kunnen we “Tokken” leren en spelen kan op die avond positief beantwoord worden. Een “eigen” spel meebrengen is prima: kun je eindelijk eens een echte uitdaging aangaan!

Graag tot ziens a.s. vrijdagavond en op 24 januari!

“Zes!” van EGZ. Evenementen Groep Zijtaart.

logo zijtaart.nl