Vier dagen plezier op kermis(fest) Zijtaart

Vier dagen plezier op kermis(fest) Zijtaart

Van vrijdag 24 tot en met maandag 27 mei is het kermis in Zijtaart. Vier dagen lang plezier voor jong en oud. Met de komst van diverse leuke kermisattracties belooft de kermis weer een gezellig evenement te worden.  Op vrijdagavond begint de kermis om 19.00 uur met een traktatie. De kinderen en de jeugd (niet alleen uit Zijtaart) krijgen een gratis kaartje voor een van de attracties. Voor de ouders en andere bezoekers is er gratis koffie en thee, voor de kinderen is er ranja. Voor het gratis kaartje is het wel de bedoeling dat men ook om 19.00 uur aanwezig is. Op zaterdag en maandag gaat de kermis om 14.00 uur open en op zondag om 12.00 uur. 

Op de basisschool zijn dit jaar geen gratis kaartjes uitgedeeld, maar alle kinderen die maandag om precies 18.00u aanwezig zijn krijgen allemaal een gratis kaartje om de kermis gezellig af te sluiten.

Tijdens de kermisdagen staat er nog meer op het programma. Op zondag is er in het centrum vanaf 10.00 uur de vlooienmarkt van carnavalsvereniging De Reigers. En bij café-zaal Kleijngeld is er een heus Duits Kermisfest, kortom voldoende te beleven.

Met deze activiteiten heeft Zijtaart gegarandeerd weer een super gezellige kermis.

Bron: © Evenementengroep Zijtaart 23 mei 2024

2024 05 24 Das Kermisfest bij Kleijngeld in Zijtaart

logo zijtaart.nl