Veel majoretten teams volledig in het nieuw gestoken

Veel majoretten teams volledig in het nieuw gestoken

Wij zijn heel trots, blij en dankbaar dat we dankzij verschillende sponsoren allemaal nieuwe broeken en zoodie’s hebben ontvangen. Het A-team, C-team en instructieteam zijn in het nieuw gestoken door Elise van Apella B.V.
Het B en E-team zien er weer prachtig uit dankzij familie vd Biggelaar van AMC Nederland. En het D-team straalt weer dankzij Harm en Ilse van H. van der Burgt Transport. Het drukwerk van de logo’s is mede mogelijk gemaakt door familie Schepers. Dankjewel allemaal!!

En er is nog meer nieuws vanuit de majoretten. Het ledenaantal blijft maar groeien, vandaar dat we hebben besloten om vanaf april te gaan starten met een F-team voor meiden van 4 t/m 6 jaar. Zo komt er ook ruimte om in te stromen bij ons E-team (7 t/m 8 jaar). Beide teams trainen op donderdag van 18.00u tot 18.45u in het dorpshuis.

Wil je een paar keer proefdraaien of lid worden? Neem dan contact op met Marjan van Asseldonk – vd Burgt via 06-42498893. 

2024 03 21 Majoretten D team Zijtaart krijgen nieuwe pakken van sponsor 2024 03 21 Majoretten A team Zijtaart krijgen nieuwe pakken van sponsor

logo zijtaart.nl