Vaste kopgroep bij het buurtkeezen, stand na speelronde drie

Vaste kopgroep bij het buurtkeezen, stand na speelronde drie

De grote schare volgers van de top 5 zullen onze winter- en feestelijkhedenstop moeten gaan gebruiken om een serieuze aanval op de topposities te doen. Op vrijdagavond 5 januari 2023 zal blijken of een goede training (of een topcoach) vruchten gaat afwerpen. Er moeten toch mogelijkheden zijn om zich er tussenin te wurmen! Moed en dapperheid + slimme zetten, dat is het geheim!

Waren er bovenin weinig wijzigingen, (beetje stuivertje wisselen van 1 en 2) verder naar onder waren die er wel. Kijk hier voor de nieuwe tussenstand

Jammer genoeg ook versterkt door een aantal teams die afwezig bleken. Hopelijk is het toch goed bekend dat bij verhindering andere personen afgevaardigd mogen worden, als zij maar spelen onder de naam van het oorspronkelijke team.

Maandprijzen

Na een fijne, sportieve en gezellige avond mocht Twan van de Meerakker weer heel toepasselijke cadeautjes uitreiken aan o.a. Weieven 2, en Onder het motto: “Eerlijk zullen wij alles delen!” werden de deelnemers door hen getrakteerd op allerlei lekkers.

Met de beste wensen voor 2023 en gezellige feestdagen, werd de mooie avond afgesloten.

Tot vrijdagavond 6 januari 2023!

Bron: © “Zes!” van EGZ. Evenementen Groep Zijtaart 2 december 2022

logo zijtaart.nl