Vaderdag: Zijtaart viert feest EK editie

Vaderdag: Zijtaart viert feest EK editie

Zondag is het zo ver, het jaarlijkse vaderdag geschenk: Zijtaart viert feest. Dit jaar met het EK op groot scherm, biergarten, foodcorner, jungle spingkussen, oldtimerrit, zandbak, kleurplaat wedstrijd, skelterbaan parcours en natuurlijk DJ CSsoundwave en DJ Tonny.

 • 10.00u Heilige mis
  Ieder jaar starten we Zijtaart Viert Feest op Vaderdag met de heilige mis.

 • 11.00u Opstellen Old Timers & zegening

  Vervolgens gaan we verder met de 16e editie van de Old Timer Rit. Voorafgaand aan de rit is het zegenen van de Old Timers al jaren een traditie geweest bij Zijtaart Biedt Meer. Bij Zijtaart Viert Feest zetten we dit natuurlijk door. Wil je ook meedoen met de Old Timer Rit? Je kunt jezelf aanmelden via . Voor vertrek worden de oldtimers voor het dorpshuis door de pastoor gezegend zodat ze aan een voorspoedige rit kunnen beginnen.

 • 12.00u Nieuwe film Zijtaart
  Twee jaar geleden is er een nieuwe film gemaakt van Zijtaart, deze is gemaakt ter ere van het 150 jarig bestaan van het dorp. Deze film willen graag vertonen op het scherm voor aanvang van de wedstrijd. Je bent van harte welkom om deze film te komen kijken!

 • 14.00u Livemuziek & Voorbeschouwing wedstrijd Nederlands Elftal

  Voordat we de Oranje Leeuwen aan kunnen gaan moedigen tijdens hun eerste EK wedstrijd trappen we af met jong talent die hun draaiskills komen laten zien op het podium.

 • 15.00u Eerste EK wedstrijd Nederland - Polen
  Om 15:00 trapt de wedstrijd af. Kom jij samen met ons het Nederlands Elftal aanmoedigen? Wij hebben een tent, groot scherm en voldoende eten & drinken geregeld.
 • 17.00u Live muziek
  Na de wedstrijd feesten we nog even door met DJ's en zangers! We gaan door tot 19:30. Als je daarna nog niet uitgefeest bent, ben je natuurlijk welkom in een van de andere horecagelegenheden!

Kijk voor alle informatie op de Zijtaart viert feest website.

Bron: © Zijtaartse ondernemersvereniging 15 juni 2024

Logo ZOV

 

logo zijtaart.nl