Uitslag eerste ronde buurtkeezen Zijtaart

Uitslag eerste ronde buurtkeezen Zijtaart

De jacht op de eindzege is begonnen. Nieuwe teams starten met groot elan. In een buitengewoon goede sfeer kwamen de deelnemende teams binnenstromen! En, allemaal prima op tijd! Dat is een compliment voor iedereen: de avond kon dus mooi op tijd beginnen.

“Zes!” is erg blij met het feit dat we zo’n 100 mensen een fijne en sportieve avond hebben kunnen bezorgen. Ook zijn wij erg blij met de vele nieuwe teams die we mochten verwelkomen. Mooi om te zien dat zij al meteen een piket hebben geslagen: diverse teams staan al meteen bovenaan in de ranglijst. Dat is leuk, maar het is duidelijk dat iedereen vooral komt voor de ontmoeting en de gezelligheid van het samen een bordspel spelen in de huiskamer van Zijtaart.

Wanneer gaan we “tokken”?

Deze vraag kregen we verschillende keren, ook in het vorige seizoen. Wij zullen ons daarover gaan buigen. De moeilijkheid is dat “tokken” een ècht ander spel is dan ons “gewone” Keezen. Vooral de onvoorspelbare tijdsduur ervan is een moeilijk punt om er een toernooi of een competitie van te maken. Niettemin zullen we proberen – mogelijk op een ander moment dan de 1ste vrijdavond van de maand – hierin iets te betekenen. Wij zijn tenslotte niet voor niets “Zes!”: Zijtaarts Eerste Spellenclub! We zullen spoedig hierover iets laten horen.

Nieuwe teams

Op de vraag of er nog plaats is voor nieuwe teams, kunnen we antwoorden dat we nog enkele teams kunnen plaatsen. Zou een team alsnog willen beginnen, dan is men altijd welkom, ook om bijvoorbeeld het Keezenspel eens een keer te komen leren.  Stuur een mail als je nog mee wilt doen.

Download hier de complete stand na ronde 1.

“Zes!” van EGZ. Evenementen Groep Zijtaart.

logo zijtaart.nl