Tweede editie kerststalletjesroute groot succes

Tweede editie kerststalletjesroute groot succes

Op 1e en 2e Kerstdag kon iedereen de tweede editie van de kerststalletjesroute Zijtaart wandelen of met de fiets afleggen. Hier werd goed gehoor aangegeven zoals aan de ingeleverde formulieren te zien was. Er zijn 185 mensen geweest die de route hebben afgelegd. En wie weet wel meer als ze geen formulier in hebben geleverd bij de brievenbus aan de kerk. 2023 01 11 Winnaars Kerststalletjesroute in ZijtaartDe route verraste iedereen… wat was er ongelooflijk veel werk verricht om prachtige stalletjes tot leven te brengen. Stalletjes van 2 meter hoog zelf gemaakt tot stalletjes in bomen geplaatst. Ook was er muziek bij vele stalletjes en viel er iets lekkers te knabbelen bij de vele mooie kerstgroepen. Iedereen hartelijk dank voor het mede mogelijk makkelijk van de kerststalletjesroute 2022.

Uit alle formulieren zijn er drie prijswinnaars getrokken die van een heerlijke kerststol mogen gaan genieten. Familie Van der Heiden (Mex en Bo), Familie Van Damme (Puck en Storm) en familie Sengers (Noa en Lana) van harte gefeliciteerd met jullie gewonnen prijs.

De kerstgedachte die je met alle 35 letters bijeen kreeg was… Een Heel Gelukkig en Liefdevol Nieuwjaar. Dit wensen we iedereen toe voor het komend jaar!

2023 01 11 Totaaloverzicht Kerststalletjesroute in Zijtaart

logo zijtaart.nl