TV ZIjtaart goed vertegenwoordigd in finales Veghelse Tenniskampioenschappen

TV ZIjtaart goed vertegenwoordigd in finales Veghelse Tenniskampioenschappen

Op de zonovergoten tennispark van TV Frisselstein in Veghel stonden op zondag 3 september de finales gepland van de Veghelse Tenniskampioenschappen. Alle verenigingen uit de 'oude' gemeente Veghel waren hiervoor uitgenodigd. Ook tennissers die in Veghel wonen mogen zich hiervoor opgeven. TV Zijtaart was in maar liefst 4 finales vertegenwoordigd. Uiteindelijk wist men maar één van deze 4 finales winnend af te sluiten. Dit mocht de pret niet drukken en mogen we trots zijn op onze spelers en speelsters.

In het Dames Enkelspel moest Willemien Schepers haar meerdere erkennen en verloor met 6-2 en 6-2. In de Dames Dubbel 8/9 waren het Jannette van Asseldonk en Loes van Asseldonk die er een driesetter van wisten te maken. De derde set ging helaas met 6-3 verloren. In de Heren Dubbel 5/6 speelde Marc Klein Breteler en Mark van Bakel hun finales. Deze finale was erg spannend en ook hier moest er een derde set aan te pas komen. Uiteindelijk viel het kwartje net de andere kant op en moesten zij tevreden zijn met de tweede plaats. In de Gemengd Dubbel 8/9 was er wel succes voor TV Zijtaart. Thea de Haan en Piet van den Hurk waren in hun finale te sterk en zodoende mochten zij er met de eerste prijs vandoor gaan.

We mogen trots zijn dat we met onze vereniging zo goed vertegenwoordigd waren en we hopen natuurlijk volgend jaar weer meer deelnemers te mogen ontmoeten. 

DD 89 DE 789 HD 56

logo zijtaart.nl