Toch potentiële koper voor hotel ‘De Zijtaartse Rust’

Toch potentiële koper voor hotel ‘De Zijtaartse Rust’

Met nog maar een paar dagen voordat  ‘De Zijtaartse Rust’ haar deuren opent voor het ‘Open Hotel’, lijkt zich nu tóch een potentiële koper te hebben gemeld. Volgens onze betrouwbare bron, heeft deze geïnteresseerde ook een overnachting voor 2 geboekt in het weekend van het ‘Open Hotel’ van zaterdag 1 en zondag 2 april a.s.

Dit nieuws leidt uiteraard tot opwinding bij de eigenaren en het personeel van het hotel. Zij hebben in aanloop naar het ‘Open Hotel’ uiteraard al de nodige voorbereidingen getroffen, maar de aanstaande drukte van komend weekend lijkt hen boven het hoofd te groeien. En wij vragen ons hardop af, of het personeel nog wel opgewassen is voor de taken die ze horen te vervullen. Eigenaresse Emma lijkt zich nog niet zo druk te maken, maar bij zoon Simon lijkt stress de overhand te nemen. Het personeel zal hoe dan ook, alles op alles moeten zetten om een goede indruk te maken op alle gasten komend weekend.

Maar wellicht verandert ‘Hotel te Koop’ dus spoedig in ‘Hotel verkocht’! En wie weet wat deze potentiële koper met het hotel van plan is...  Wilt u dus nog een kijkje nemen in Hotel ‘De Zijtaartse Rust’ voordat het verkocht is, dan is dit misschien wel uw laatste kans!

Bestel nog snel uw kaarten voor “HOTEL TE KOOP”

Zaterdag 1 en zondag 2 april via e-mail of telefonisch/whatsapp bij Yvonne: 06-480 71 769

Prijs: € 10,- incl. 1 consumptie. Beide avonden gaat de loge van het hotel om 19.30 uur open en begint de voorstelling om 20.00 uur. MFA ’t klooster te Zijtaart.

Bron: © Zijtaartse Toneelvereniging 29 maart 2023

logo zijtaart.nl