Tennistrainingen informatie voorjaar 2024

Tennistrainingen informatie voorjaar 2024

De tennisvereniging uit Zijtaart timmert de laatste tijd erg aan de weg. Met nieuwe activiteiten probeert zij nieuwe leden te werven. Het is een heel actieve vereniging waar je je als nieuw lid snel thuis zult voelen. Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.tvzijtaart.nl

Tennistrainer stelt zich voor

Mijn naam is Erik Groothoff en ben sinds 2023 de tennistrainer bij Tennis Vereniging Zijtaart. Vorig jaar heb ik mij bij de KNLTB tennislerarenopleiding opgegeven. Ik verwacht in april mijn Tennistrainers licentie A te halen. Naast de opleiding bezoek ik ook specifieke themadagen (Tenniskids / TOFF / KNLTB seminars e.d.) om mijn kennis te vergroten. TV Zijtaart is een kleine maar fantastische club, waarbij ik middels de tennislessen beginnende én gevorderde spelers meer plezier van beter spel kan bijbrengen. Ik ben vaak op de club aanwezig aangezien ik ook zelf competitie speel (intern / extern) of meespeel bij de inloopavonden.

Even over mezelf: In het verleden heb ik de Academie Lichamelijke Opvoeding gevolgd en daar kennisgemaakt met Tennis. Maar pas sinds 3 jaar heb ik de liefde voor deze mooie sport teruggevonden. De tussenliggende jaren was ik een actieve Honkbal en Basketbal speler/ trainer / coach. Naast Tennis speel ik Golf.

Wat kan ik u bieden:
·        Start2 Tennis cursus voor beginnende spelers
·        Verbeteren van je algehele tennisspel individueel of in groepsverband
·        Jeugd lessen (van 6 tot 14) én jongeren (van 14 tot 18) trainen in een kleine groep

Tennislessen / Kennismakingsactiviteiten

Ben je een beginnende tennisser, dan ben je bij TV Zijtaart aan het juiste adres.  Er zijn zowel voor de jeugd als voor volwassenen tennislessen beschikbaar. Bij deze activiteiten krijg je begeleiding van een tennistrainer.

Kennismaking Start2 Tennis (tot 12 jaar):

 • Helemaal gratis
 • 10 lessen van 60 minuten
 • Inclusief gebruik van ballen en materiaal
 • Jeugdleden krijgen 2x10 lessen van 60 minuten
 • KNLTB Tenniskids is optioneel

Kennismaking Start2 Tennis senioren:

 • € 35,00 per persoon
 • 10 lessen van 60 minuten: 
 • Inclusief gebruik van ballen en materiaal
 • Gebruik van tennisbaan tijdens de periode:
 • 10 lessen van 60 minuten Groepstraining:  totaal € 300,- (Dus bij 4 personen  € 75,- pp bij 3 personen  € 100,- pp bij 2 personen  € 150,- pp) 
 • 10 lessen van 30 minuten Privé training:  totaal € 150,-

Algemene informatie: Tennistraining mogelijk op maandag overdag / avond, dinsdag overdag en woensdag overdag / avond. Leden kunnen zich inschrijven voor voorjaar- en of najaar training door een mailtje te sturen naar:   Voorjaar training begint in de week van 4 maart 2024 en loopt door tot de week van 6 mei (plus één week extra als reserve datum) 

Voor eventuele vragen kun je contact op nemen met onze tennistrainer: Erik Groothoff  (06) 539 29 146. 

Bron: © TV Zijtaart  7 februari 2024

 

logo zijtaart.nl