Team Pura Vida uit Zijtaart gaat voor Alpe d'HuZes

Team Pura Vida uit Zijtaart gaat voor Alpe d'HuZes

Team Pura Vida doet mee aan Alpe d’HuZes omdat zij geloven dat we samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Het team bestaande uit Maartje van de Ven, Marsha Vervoort, Dirk Renders en Suzanne van Zutven gaat zich komende maanden maximaal inzetten om zo veel mogelijk geld op te halen én flink te trainen om op donderdag 1 juni 2023 zo vaak mogelijk de Alpe d'Huez op te fietsen.  Helpen jullie ons mee?

Naar de bioscoop en tegelijk doneren 

In samenwerking met Industry Bioscoop organiseren wij op maandag 27 maart om 20.15u een filmavond waarvan de opbrengsten van de kaartverkoop worden gedoneerd aan Alpe d'HuZes 2023. De film die vertoont wordt is "All inclusive" met Jennifer Hoffman, Frank Lammers en Tibor Lukács. In All Inclusive besluiten Jacco (Lukács) en Sylvie (Hoffman) met hun dochter Loïs (Beemsterboer) en zoon Bink (Son) op vakantie te gaan. Ze gaan naar een All Inclusive resort, waar het wankele huwelijk van Jacco en Sylvie zwaar op de proef gesteld. Wanneer Sylvie bij aankomst aan Jacco meldt dat ze een 'pauze' wil inlassen kan Jacco dit, te midden van zijn midlife crisis, maar moeilijk accepteren en zal hij alles op alles moeten zetten om zijn alles te behouden.  Wil je ons steunen en ga je met ons naar de film bestel dan hier je kaartje(s).

Wanneer: maandag 27 maart
Tijd: 20.15u
Waar: Industry Bioscoop Veghel
Film: All Inclusive
KaartenBestel hier je kaartjes

2023 03 10 Team Pura Vida uit Zijtaart doet mee aan Alpe dHuzes de route naar de topSamen kunnen we levens redden

Een op de drie Nederlanders krijgt kanker. Jaarlijks sterven ruim 44.000 mensen aan kanker. Kankerbestrijding en aandacht voor de kankerpatient zijn heel hard nodig. Alpe d'HuZes is opgericht met als doel de onmacht die ontstaat bij kanker om te zetten in kracht. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ accepteren we geen beperkingen in wat we kunnen en zullen bereiken. 100% van de donaties aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker. Dat willen we bereiken door drie thema's, die passen bij onze missie:

  • Ambitie: het stimuleren van jong talent. 
  • Hermannetje: de kennisbenutting van onderzoeksresultaten versnellen met ‘een extra duwtje’. 
  • Nieuwe ontwikkelingen: het creëren van extra kansen voor baanbrekende onderzoeksideeën. 

Bron: Team Pura Vida 10 maart 2023

2023 03 10 Team Pura Vida uit Zijtaart doet mee aan Alpe dHuzes

logo zijtaart.nl