Succesvolle VOW jubileumactiviteiten: "Kak in 't vak", "Bier kruiers" en "Plek in het team van FC de Rebellen"

Succesvolle VOW jubileumactiviteiten: "Kak in 't vak", "Bier kruiers" en "Plek in het team van FC de Rebellen"

De veteranen en Heren 5 hadden de handen in een geslagen om een activiteit te organiseren in aanloop naar het 75-jarig jubileum. Ruim 2000 Koepens! waren alle verkocht, dus kon de koe de wei in. Ze kreeg precies één uur om haar vlaai in het winnend vak te deponeren.

Onwennig door de vele toeschouwers en de jongste jeugd die lieten zien hoe moedig ze wel waren, duurde het tot de allerlaatste minuut dat ze eindelijk haar, zei het niet al te grote, koeienvlaai liet vallen. Uiterst nauwgezet werd door de organisatoren gemeten waar het midden de vlaai terecht was gekomen en via de digitale indeling in vakken konden de winnaars bepaald worden.

De winnende koepons zijn:
€500,- op koepon nummer 900
€ 75,- op koepons 2015, 1816 en 411
€ 7,50 op koepons 1611 en 155.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd en prijzen kunnen worden opgehaald bij inleveren van het winnende koepon in de kantine.

Alle deelnemers van harte bedankt! De opbrengst komt ten goed van de jubileumfestiviteiten.

Na afloop werd ook de dienst van Heren 3 geveild. Natuurlijk wisten we dat de gezellige vedetten van Heren 3 populair zijn. Er werd flink tegen elkaar opgeboden en de prijs liep hard op. Uiteindelijk wist Rens van Stiphout, biedend namens Café Zaal Kleijngeld de dienst in de wacht te slepen!

Overdonderd door de populariteit en de smeekbeden om toch ook bij hun te komen oberen, heeft het team de dienst voor eenzelfde bedrag nogmaals verkocht aan Rob Kuijpers en Monique Timmers. Ook hier gaat de opbrengst in zijn geheel naar het Jubileum. Winnaars gefeliciteerd en Heren 3 van harte bedankt!!

Als laatste werd een plek in de selectie van FC de Rebellen, de tegenstander van heren 1 op Hemelvaartsdag geveild. Ook hiervoor was veel belangstelling en uiteindelijk ging de plek, inclusief shirtje van FC de Rebellen naar Hans v.d. Oever. Hans veel plezier en super bedankt.

Bron: © VOW

logo zijtaart.nl